lunes, 17 de noviembre de 2008

Segón Premi de pintura ràpida a la biennal de Torrefarrera

El 16 de Novembre es va celebrar el 8è Concurs de pintura ràpida de Torrefarrera (biennal)
El segón premi otorgat per l'Ajuntament va ser per Ricard Terraza

jueves, 13 de noviembre de 2008

Primer premi al II Concurs literari i artístic 21 d'Abril

II Concurs literari i artístic 21 d'Abril


El Concurs Literari i Artístic 21 d'Abril s'organitza des de la Regidoria de Cultura i la Biblioteca Torres de l'Aldea.

En aquest concurs hi tenen cabuda tres modalitats: prosa, poesia i pintura.
De la modalitat de prosa s'han presentat un total de 3 obres.
De la modalitat de poesia 4 obres.
I de la modalitat de pintura s'han presentat un total de 15 artistes i 20 obres.

La dotació total dels premis de les tres modalitats ha sigut de 2000 euros dels quals 200 han estat patrocinats pel Banc Popular i 150 per la Caixa Tarragona.

Premiats Pintura

1r Premi general, Les últimes llums del Delta de l'Ebre de Ricard Terraza Llastarri
2nPremi general, La sega d'Àngel Algueró Borràs
3r Premi general, Camp després de la sega de Josep Rollan Hanoi

lunes, 3 de noviembre de 2008

Primer Premi de pintura ràpida a Vilanova del camí



Pinzellades de qualitat al Concurs de Pintura Ràpida de l'Agrupació Cultural i Recreativa



Una vintena d'artistes es van donar cita diumenge passat a Vilanova del Camí per participar en una nova edició del Concurs de Pintura Ràpida de l'Agrupació Cultural i Recreativa de Vilanova del Camí. Ha estat la 29ena edició del certamen i, una vegada més, les obres que han concursat han deixat el llistó ben alt.



Ricard Terraza va guanyar el primer premi en la categoria d'adults, seguit de Joan Josep Català Paysan, Joan Josep Pérez Garbó, Francesc Puell i Amadeus Satorra. L'organització va decidir donar un sisè premi en aquesta categoria a Josep Millás, després que la categoria de joves quedés deserta. El premi al millor artista local va ser per al vilanoví Jordi Guillén, reconegut en anteriors certàmens per la seva obra artística.Tot i la qualitat de les obres, des de l'organització reconeixen que ha baixat la participació en el certamen. Malgrat tot, el president de l'entitat, Mateu Amorós, subratlla la professionalitat dels participants, que són qui acaben posant el segell de qualitat al concurs. Així que el jurat, format per Joana Munné, Jordi Vila i Jordi Fernández, no ho va tenir gens fàcil.Pel que fa al concurs infanti, enguany cal destacar el primer premi de Laura Tapiolas. El segon va ser per a Alba Pérez i el tercer per a Marta Tapiolas.Totes les obres que han concursat resten exposades, fins a finals d'aquest mes de setembre, a Can Papasseit.


Ràdio Nova

24/09/2008 16:15:00


Premi de pintura ràpida a Igualada




Fira de setembre

Actes
...La participació ciutadana va tenir també la seva recompensa. El premi al millor estand va ser per mas vivencs mentre que es van repartir una desena de premis pel concurs de pintura ràpida.En les tres categories infantils, van resultar premiats Nil Garcia, Aina Xifré i Quim Xifré.En la categoria d’adults, on el convidat del jurat va ser aquest any el pintor Jordi Pintó, el primer premi, valorat en 1000€ va ser per Ricard Terraza, el segon (750€) per Antoni Subirana i el tercer (500€) per Josep Bussalleu.