sábado, 26 de septiembre de 2009

Primer premi al Memorial J.Frederic Forest

En el 8è Concurs de pintura Memorial Jean Frederic Forest de Calella 2009
el dissabte 26 de setembre Ricard Terraza obté el primer premi patrocinat per la família Forest - Torrent, l'obra quedará en propietat de l'Associació Sant Quirze de Calella.

domingo, 20 de septiembre de 2009

Premi a Vilanova del camí

En el XXX Concurs de pintura ràpida de Vilanova del camí el dia 20 de setembre Ricard Terraza obté el segon premi patrocinat per l'Agrupació Cultural i Recreativa.


Premi a Navarcles

En el 10è concurs de pintura ràpida de Navarcles el dia 13 de setembre Ricard Terraza obté el 5è premi patrocinat per Textil Tapias S.L.

sábado, 19 de septiembre de 2009

Premi a Tavertet

En el IX Concurs de pintura ràpida de Tavertet el dia 19 de setembre Ricard Terraza obté el 3r premi

miércoles, 16 de septiembre de 2009

Premi a Montornès del Vallès

En el Concurs de pintura ràpida de Montornès del Vallès el 5 de setembre Ricard Terraza obté el 2n premi patrocinat per el Corte Inglés.

lunes, 14 de septiembre de 2009

Premi a Viladecans

En el III concurs de pintura ràpida Luis Fernández Vergara de Viladecans organitzat per la fundació ESPEJO el dia 6 de setembre Ricard Terraza obté el 2n premi patrocinat per l'Ajuntament de Viladecans.

Primer premi a la Gleva

En el 16è Concurs de pintura ràpida de la Gleva el 12 de setembre Ricard Terraza obté el 1er premi patrocinat per l'Ajuntament.

Primer premi a la Garriga

En el segon Concurs de pintura ràpida de la Garriga organitzat per l'Associació de comerciants de la Garriga Ricard Terraza obté el 1er premi patrocinat per Fiques La Garriga. Cal resaltar la total imparcialitat del jurat ja que part era resident a Granollers. Es va limitar a enviar les bases a tots els pintors dels quals tenia correu-electrònic per instruccions de l'organització i va evaluar les obres sense saber qui les habia pintat.

miércoles, 9 de septiembre de 2009

miércoles, 2 de septiembre de 2009

Premi a Santiga

En el XX concurs de pintura ràpida de Santiga Ricard Terraza obté el 6è premi patrocinat per Caixa Girona